Un massatge bio-energètic que combina reflexologia podal, aromateràpia i treball energètic dels chakras.

El Massatge Equilibrant Chakra combina l’art i la ciència de les essències pures de flors i plantes amb diferents tècniques de massatge per tal de relaxar el cos, eliminar la tensió muscular, calmar la ment i equilibrar el sistema de chakras. A diferència dels massatges convencionals, amb aquest massatge aconseguim que la persona connecti amb el seu cos per tal de poder entendre i gestionar millor l’estrès.

Els chakras representen punts d’unió entre la consciència i la matèria i unifiquen aspectes energètics, emocionals, mentals, socials i espirituals. El sistema de 7 chakras de l’Ayurveda, “coneixement de la vida” en sànscrit, es troba en el nostre interior, en un canal que va des del còccix fins la part més alta del cap, passant pels centres nerviosos associats amb cadascun dels chakras.

 

 

A natt treballem amb les aromes Chakra d’Aveda, a base d’olis essencials orgànics d’origen natural i d’acord amb els principis ayurvèdics, de fa més de 5.000 anys. Es trien 3 aromes a partir d’un ritual anomenat Les Targetes del Viatge. Amb aquestes aromes es dur a terme el Viatge Sensorial Aromàtic que inclou diferents fases: els rituals d’obertura, aroma i respiració; l’aplicació de tovalloles humides aromàtiques sobre els muscles erectors de la columna per relaxar-los; el ritual cranial, per estimular els punts de pressió situats en el solc occipital; el ritual de reflexologia podal amb tovalloles calentes, i el ritual de tancament per equilibrar l’energia.

 

Publicat al TOT Sant Cugat el 17/5/19